0492 - 79 90 50

Vloerenspecialist nodig in Helmond?

Waarom een eikenhouten vloer?

Eikenhout wordt sinds jaar en dag gebruikt voor verschillende doeleinden. Het hout is zwaar en hard, wat het gemakkelijk te bewerken maakt. Er werden zelfs hele bossen aangelegd om te gebruiken voor meubels, scheepsbouw, brug- en waterwerken en meer. Eikenhout is ook zeer geschikt om als vloer in te zetten en al lange tijd erg populair. Door verschillende bewerkingen kan het hout er robuust uit komen te zien, maar ook rustig en elegant. Het hout kan gerookt worden of bijvoorbeeld met olie afgewerkt worden. Op deze manier kan er een gewenst effect worden gecreëerd.

Eikenhout vloer aanschaffen

Denkt u eraan een eikenhouten vloer aan te schaffen voor uw woning in Helmond? De vakman informeert u graag over de verschillende mogelijkheden met eikenhout. Wanneer u een strak interieur heeft kunt u ervoor kiezen om de eikenhouten planken af te laten werken met lak. Wanneer u onbewerkt eikenhout mooi vindt, dan kunt u het hout beter laten afwerken met olie. Er zijn veel kleurnuances en dimensies mogelijk. Wilt u meer informatie over houten eiken vloeren of wilt u direct een afspraak maken voor het leggen van een vloer? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0492 - 79 90 50 of door het contactformulier op de website in te vullen.

Ons werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Waarom Garant?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0492 - 79 90 50.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging