0492 - 79 90 50

Vloerenspecialist nodig in Helmond?

Grenen vloer in Helmond

Houtsoorten worden vaak opgesplitst in hardhout en zachthout. Hardhout is afkomstig van loofbomen, zoals beuken en eiken. Zachthout daarentegen is afkomstig van naaldbomen. Grenen is zachthout dat zeer geschikt is voor vloeren. Het hout is zacht ten opzichte van eikenhout. Dit komt doordat de bomen erg snel groeien en er dus een minder stevige houtsoort ontstaat. Wilt u een grenen vloer? Grenen staat erom bekent een nostalgisch gevoel op te roepen. Dit komt doordat de vloer er doorgaans doorleeft uitziet. Een grenen vloer is een zachte vloer die relatief snel beschadigd. Mag uw vloer er “gebruikt” uitzien? Kies dan voor grenen.

Hulp bij grenen houten vloer

Kiest u voor een Frans grenen vloer of heeft u een ander type massief grenen vloer op het oog? De vakman legt alle soorten houten vloeren voor u. Een grenen vloer kan verlijmd gelegd worden of zwevend. Beide opties hebben voordelen en nadelen. Zwevend leggen wordt vaak gedaan met kliklaminaat. Houten vloeren worden vaak verlijmd, omdat de planken onder invloed van temperatuur en luchtvochtigheid uitzetten en krimpen. Om dit tegen te gaan worden ze dus vastgelijmd. De vakman helpt u graag bij het leggen van uw houten vloer in Helmond of omgeving. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ons werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Waarom Garant?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0492 - 79 90 50.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging