085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Helmond?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Helmond

Houten vloeren in Helmond

Er is veel kwaliteitsverschil in houten vloeren. Bij de door ons aangedragen professional leveren we alleen vloeren van het hoogste niveau. Planken die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen en daarmee resultaten die blijvend zijn. Het maakt dus niet uit of u kiest voor blank eiken, tropisch hout, grenen of een ander type vloer: u zult jaren plezier hebben van uw investering.

Massief houten vloeren

We bieden een ruime keur aan massief houten vloeren. De vloerdelen van deze vloeren bestaan uit één geheel en zijn in vele uitvoeringen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld tussen:

  • brede en smalle vloerdelen;
  • natuurlijk of bewerkt (verouderd, gerookt of afgewerkt olie of lak);
  • verschillende soorten groeven;
  • zwevend gelegd of gelijmd.

Lamelparket en multiplank

Lamelparket, of multiplank, is een onderhoudsvriendelijke houten vloer. Door een slimme, hoogwaardige hardhouten toplaag is de natuurlijke werking van lamelparket gering en uw vloer geschikt voor vloerverwarming. Dit type vloer leggen we zwevend en kunt u dus bij een eventuele verhuizing met u meenemen. Lamelparket heeft de uitstraling en warmte van een massief houten vloer, maar is in prijs een stuk vriendelijker.

Wilt u graag meer informatie over ons aanbod houten vloeren? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Helmond bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606