0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Helmond?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Helmond

Houten vloeren in Helmond

Er is veel kwaliteitsverschil in houten vloeren. Bij de door ons aangedragen professional leveren we alleen vloeren van het hoogste niveau. Planken die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen en daarmee resultaten die blijvend zijn. Het maakt dus niet uit of u kiest voor blank eiken, tropisch hout, grenen of een ander type vloer: u zult jaren plezier hebben van uw investering.

Massief houten vloeren

We bieden een ruime keur aan massief houten vloeren. De vloerdelen van deze vloeren bestaan uit één geheel en zijn in vele uitvoeringen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld tussen:

  • brede en smalle vloerdelen;
  • natuurlijk of bewerkt (verouderd, gerookt of afgewerkt olie of lak);
  • verschillende soorten groeven;
  • zwevend gelegd of gelijmd.

Lamelparket en multiplank

Lamelparket, of multiplank, is een onderhoudsvriendelijke houten vloer. Door een slimme, hoogwaardige hardhouten toplaag is de natuurlijke werking van lamelparket gering en uw vloer geschikt voor vloerverwarming. Dit type vloer leggen we zwevend en kunt u dus bij een eventuele verhuizing met u meenemen. Lamelparket heeft de uitstraling en warmte van een massief houten vloer, maar is in prijs een stuk vriendelijker.

Wilt u graag meer informatie over ons aanbod houten vloeren? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Helmond en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Helmond bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606