0492 - 79 90 50

Vloerenspecialist nodig in Helmond?

Helder vloeradvies in Helmond

Een nieuwe vloer schaft u aan voor vele jaren. Om ervoor te zorgen dat u gedurende deze jaren optimaal kunt genieten van uw keuzes helpen wij u graag in het aankoopproces met helder vloeradvies. Duidelijke taal, eerlijke woorden en advies waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Dat is wat u bij ons kunt verwachten. En ook na de aankoop van uw vloer blijven we in beeld. Met handige onderhoudstips bijvoorbeeld.

Kleuradvies

Laminaat leveren we in zeer veel kleuren kleuren, houten vloeren kunnen we op heel veel manieren voor u afwerken en ook PVC vindt u bij ons in alle soorten en maten. Dat het niet altijd even eenvoudig is om hier een keuze uit te maken snappen we dan ook als geen ander. Onze vloerspecialisten geven u daarom graag advies over kleur- en stijlkeuzes. We tonen u kleurstalen en voorbeelden van de vloeren die we in huis hebben.

Onderhoudsadvies

U kunt de levensduur van uw vloer met jaren verlengen. Niet alleen door goed dagelijks onderhoud uit te voeren, maar ook door periodiek een vakman in te huren. Zeker voor het behoud van uw houten vloer is dit essentieel. We stellen graag een maatwerk plan voor u op en geven u praktische tips voor het onderhouden van uw vloer.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Waarom Garant?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0492 - 79 90 50.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging