0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Helmond?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Helmond

Helder vloeradvies in Helmond

Een nieuwe vloer schaft u aan voor vele jaren. Om ervoor te zorgen dat u gedurende deze jaren optimaal kunt genieten van uw keuzes helpen wij u graag in het aankoopproces met helder vloeradvies. Duidelijke taal, eerlijke woorden en advies waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Dat is wat u bij ons kunt verwachten. En ook na de aankoop van uw vloer blijven we in beeld. Met handige onderhoudstips bijvoorbeeld.

Kleuradvies

Laminaat leveren we in zeer veel kleuren kleuren, houten vloeren kunnen we op heel veel manieren voor u afwerken en ook PVC vindt u bij ons in alle soorten en maten. Dat het niet altijd even eenvoudig is om hier een keuze uit te maken snappen we dan ook als geen ander. Onze vloerspecialisten geven u daarom graag advies over kleur- en stijlkeuzes. We tonen u kleurstalen en voorbeelden van de vloeren die we in huis hebben.

Onderhoudsadvies

U kunt de levensduur van uw vloer met jaren verlengen. Niet alleen door goed dagelijks onderhoud uit te voeren, maar ook door periodiek een vakman in te huren. Zeker voor het behoud van uw houten vloer is dit essentieel. We stellen graag een maatwerk plan voor u op en geven u praktische tips voor het onderhouden van uw vloer.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Helmond en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Helmond bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606