085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Helmond?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Helmond

Helder vloeradvies in Helmond

Een nieuwe vloer schaft u aan voor vele jaren. Om ervoor te zorgen dat u gedurende deze jaren optimaal kunt genieten van uw keuzes helpen wij u graag in het aankoopproces met helder vloeradvies. Duidelijke taal, eerlijke woorden en advies waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Dat is wat u bij ons kunt verwachten. En ook na de aankoop van uw vloer blijven we in beeld. Met handige onderhoudstips bijvoorbeeld.

Kleuradvies

Laminaat leveren we in zeer veel kleuren kleuren, houten vloeren kunnen we op heel veel manieren voor u afwerken en ook PVC vindt u bij ons in alle soorten en maten. Dat het niet altijd even eenvoudig is om hier een keuze uit te maken snappen we dan ook als geen ander. Onze vloerspecialisten geven u daarom graag advies over kleur- en stijlkeuzes. We tonen u kleurstalen en voorbeelden van de vloeren die we in huis hebben.

Onderhoudsadvies

U kunt de levensduur van uw vloer met jaren verlengen. Niet alleen door goed dagelijks onderhoud uit te voeren, maar ook door periodiek een vakman in te huren. Zeker voor het behoud van uw houten vloer is dit essentieel. We stellen graag een maatwerk plan voor u op en geven u praktische tips voor het onderhouden van uw vloer.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Helmond bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606