085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Helmond?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Helmond

Onderhoud & renovatie in Helmond

Een houten of parket vloer kan erg lang meegaan, mits deze goed wordt onderhouden. Uiteraard is het afhankelijk van vele factoren hoe lang een vloer precies meegaat:

  • Waar ligt de vloer en waar wordt deze voor gebruikt?
  • Is de temperatuur in de ruimte constant?
  • Hoe zit het met de luchtvochtigheid?
  • Wordt de vloer veel of weinig belast?

U kunt echter zelf wel veel doen om de levensduur te verlengen.

Investeer in goed onderhoud

Zelf kunt u ervoor zorgen dat u de vloer goed schoon houdt, zo voorkomt u inwerking van vuil en gaat u krassen tegen. Zware meubels kunt u voorzien van viltjes om krassen en beschadigingen te voorkomen en droogloopmatten zorgen ervoor dat er minder vuil op uw vloer komt. Daarnaast kunt u periodiek vloeronderhoud (laten) uitvoeren. Door middel van speciale reinigingsmiddelen en reparatieolie kunt u uw vloer tussentijds verbeteren. U kunt dit ook door de vakman laten doen.

Laat vloerrenovatie uitvoeren

Is uw vloer te lang niet goed onderhouden of is deze oud en inmiddels dof, versleten of heeft het kleine beschadigingen? Dan is renovatie een oplossing. Laat in de regio Helmond uw vloer dan door ons renoveren. Wij kunnen deze voor u schuren, repareren en behandelen met olie of lak. Na renovatie ziet uw vloer er weer als nieuw uit.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Helmond bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606