0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Helmond?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Helmond

Onderhoud & renovatie in Helmond

Een houten of parket vloer kan erg lang meegaan, mits deze goed wordt onderhouden. Uiteraard is het afhankelijk van vele factoren hoe lang een vloer precies meegaat:

  • Waar ligt de vloer en waar wordt deze voor gebruikt?
  • Is de temperatuur in de ruimte constant?
  • Hoe zit het met de luchtvochtigheid?
  • Wordt de vloer veel of weinig belast?

U kunt echter zelf wel veel doen om de levensduur te verlengen.

Investeer in goed onderhoud

Zelf kunt u ervoor zorgen dat u de vloer goed schoon houdt, zo voorkomt u inwerking van vuil en gaat u krassen tegen. Zware meubels kunt u voorzien van viltjes om krassen en beschadigingen te voorkomen en droogloopmatten zorgen ervoor dat er minder vuil op uw vloer komt. Daarnaast kunt u periodiek vloeronderhoud (laten) uitvoeren. Door middel van speciale reinigingsmiddelen en reparatieolie kunt u uw vloer tussentijds verbeteren. U kunt dit ook door de vakman laten doen.

Laat vloerrenovatie uitvoeren

Is uw vloer te lang niet goed onderhouden of is deze oud en inmiddels dof, versleten of heeft het kleine beschadigingen? Dan is renovatie een oplossing. Laat in de regio Helmond uw vloer dan door ons renoveren. Wij kunnen deze voor u schuren, repareren en behandelen met olie of lak. Na renovatie ziet uw vloer er weer als nieuw uit.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Helmond en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Helmond bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606