0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Helmond?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Helmond

Laminaat in Helmond

Bij ons vindt u een ruim assortiment laminaat en PVC vloeren. Deze onderhoudsvrije materialen verzekeren u een vloer die jaren mee gaat en tegen een stootje kan. Heeft u kleine kinderen? Huisdieren? Of vindt u het gewoon fijn om geen omkijken te hebben naar uw vloerbedekking? Dan zijn deze vloeren voor u een goede oplossing.

Laminaat

Laminaat komt in alle maten, kleuren en stijlen. In ons assortiment vindt u vloeren die niet van een echte houten vloer te onderscheiden zijn, maar ook vloeren met bijzondere motieven en afwerkingen. We bieden u daarnaast de keuze tussen een vloer met groeven of een groefloze oplossing. en natuurlijk vindt u in onze showroom ook plinten, ondervloeren en andere toebehoren voor uw laminaatvloer.

PVC vloeren

Laminaat en PVC vloeren komen in veel opzichten overeen. Toch zijn er ook belangrijke verschillen aan te merken. PVC vloeren zijn een stukje duurder, maar bieden daardoor ook een aantal extra voordelen. Ze kunnen bijvoorbeeld goed geplaatst worden met vloerverwarming, zijn beter bestand tegen vocht en in de meeste gevallen meer geluidsdempend dan laminaat.

Wilt u graag meer inzicht in de mogelijkheden? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Helmond en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Helmond bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606