085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Helmond?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Helmond

Laminaat in Helmond

Bij ons vindt u een ruim assortiment laminaat en PVC vloeren. Deze onderhoudsvrije materialen verzekeren u een vloer die jaren mee gaat en tegen een stootje kan. Heeft u kleine kinderen? Huisdieren? Of vindt u het gewoon fijn om geen omkijken te hebben naar uw vloerbedekking? Dan zijn deze vloeren voor u een goede oplossing.

Laminaat

Laminaat komt in alle maten, kleuren en stijlen. In ons assortiment vindt u vloeren die niet van een echte houten vloer te onderscheiden zijn, maar ook vloeren met bijzondere motieven en afwerkingen. We bieden u daarnaast de keuze tussen een vloer met groeven of een groefloze oplossing. en natuurlijk vindt u in onze showroom ook plinten, ondervloeren en andere toebehoren voor uw laminaatvloer.

PVC vloeren

Laminaat en PVC vloeren komen in veel opzichten overeen. Toch zijn er ook belangrijke verschillen aan te merken. PVC vloeren zijn een stukje duurder, maar bieden daardoor ook een aantal extra voordelen. Ze kunnen bijvoorbeeld goed geplaatst worden met vloerverwarming, zijn beter bestand tegen vocht en in de meeste gevallen meer geluidsdempend dan laminaat.

Wilt u graag meer inzicht in de mogelijkheden? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Helmond bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606