0492 - 79 90 50

Vloerenspecialist nodig in Helmond?

Laminaat in Helmond

Bij ons vindt u een ruim assortiment laminaat en PVC vloeren. Deze onderhoudsvrije materialen verzekeren u een vloer die jaren mee gaat en tegen een stootje kan. Heeft u kleine kinderen? Huisdieren? Of vindt u het gewoon fijn om geen omkijken te hebben naar uw vloerbedekking? Dan zijn deze vloeren voor u een goede oplossing.

Laminaat

Laminaat komt in alle maten, kleuren en stijlen. In ons assortiment vindt u vloeren die niet van een echte houten vloer te onderscheiden zijn, maar ook vloeren met bijzondere motieven en afwerkingen. We bieden u daarnaast de keuze tussen een vloer met groeven of een groefloze oplossing. en natuurlijk vindt u in onze showroom ook plinten, ondervloeren en andere toebehoren voor uw laminaatvloer.

PVC vloeren

Laminaat en PVC vloeren komen in veel opzichten overeen. Toch zijn er ook belangrijke verschillen aan te merken. PVC vloeren zijn een stukje duurder, maar bieden daardoor ook een aantal extra voordelen. Ze kunnen bijvoorbeeld goed geplaatst worden met vloerverwarming, zijn beter bestand tegen vocht en in de meeste gevallen meer geluidsdempend dan laminaat.

Wilt u graag meer inzicht in de mogelijkheden? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Waarom Garant?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0492 - 79 90 50.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging