0492 - 79 90 50

Vloerenspecialist nodig in Helmond?

Onderhoud houten vloer in Eindhoven

Heeft u een houten vloer die onderhoud nodig heeft? Houten vloer onderhoud bestaat uit regelmatig onderhoud maar ook periodiek onderhoud. Zo is het belangrijk om regelmatig uw houten vloer aan te vegen of te stofzuigen. Vuil en stof kunnen zorgen voor krassen en andere beschadigingen. Door regelmatig stof te verwijderen voorkomt u dit soort kleine schade. Naast klein onderhoud is het goed om één keer in de zoveel tijd een grotere onderhoudsbeurt uit te voeren. Dit houdt in dat u de afwerkingslaag van uw vloer vernieuwd of bijwerkt. Heeft u een laklaag op uw vloer? Dan kan deze geschuurd worden en worden bijgewerkt. Een geoliede vloer kan plaatselijk bijgewerkt worden maar kan, indien gewenst, ook volledig geschuurd worden.

Hulp bij houten vloer behandelen

Een houten vloer is een kwalitatief hoogwaardig product waar zorgvuldig mee omgegaan moet worden. Bij De vakman kunt u rekenen op vakkundige vloerspecialisten die kennis hebben van het vak. Met de ervaring die wij in huis hebben kunnen wij u bij al uw vloerproblemen bijstaan. U kunt bij ons terecht voor eikenhouten vloer onderhoud. Heeft u een andere houten vloer? Ook dan helpen wij u graag bij het onderhoud. Uw houten vloer behandelen doen wij met uiterste zorgvuldigheid. Bent u op zoek naar hulp bij eiken vloer onderhoud of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op via 0492 - 79 90 50 of via het contactformulier op de website.

Ons werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Waarom Garant?

  • Jaren ervaring als parketspecialist
  • Eerlijk advies
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0492 - 79 90 50.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ruime voorraad parket vloeren
• Parket leggen
• Onderhoud en reparatie parket
• Lakken en oliën
• Parket renovatie

Werkgebied

Nieuwegein, Eindhoven, Helmond, Utrecht, Woerden, Hilversum en omstreken.

Hoofdvestiging